Start 2 Yoga - les 2: kracht

foto-yoga-met-evy-2.jpg

video

Nu we onze balans gecheckt en onder controle hebben, is het tijd voor powerful yoga. In de tweede video gaan we op zoek naar onze oerkracht. We starten met een ademhalingstechniek die vooral onze core (de buikzone) opwarmt en ons zenuwstelsel activeert. Daardoor creëren we energie maar tegelijkertijd ook rust. Daarna warmen we ons op met de Zonnegroet, afgewisseld door de Downward facing dog en Cobra die ervoor zorgen dat ons lichaam langs alle kanten wordt gerekt en gestrekt. We gaan verder met een aantal pittige Plankvariaties die de juices door ons lichaam laten vloeien.

Tijd dan voor het heldhaftige werk: Warrior 1 en 2 met een aantal variaties. En ondertussen voelen we ons zo krachtig als een echte krijger. We eindigen met de Boothouding om onze buikspieren te oefenen en ronden die af met de Camel Pose als tegengewicht. Tot slot nog enkele rustige ‘rock en roll’ oefeningen en een knuffelmoment om af te sluiten.
Vergeet niet te ademen en … smile, it’s only yoga!

Ontdek de Yoga met Evy app gratis in de app store en geniet van jouw yoga-moment waar en wanneer je wil!


Laatst bijgewerkt: juli 2019

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram