Ziekenhuisfactuur: een geïnformeerde patiënt is er twee waard

Laatst bijgewerkt: juli 2022

nieuws Ziekenhuizen zijn wettelijk verplicht om patiënten te informeren over hun ziekenhuisfactuur. Om onaangename verrassingen te vermijden, brengen de Onafhankelijke Ziekenfondsen daarom een nieuwe versie van hun ziekenhuisgids uit.
Deze vernieuwde gids biedt een uitstekende leidraad voor mensen die hun ziekenhuisopname tot in de puntjes willen voorbereiden. Van de kamerkeuze over het voorschot tot het ontslag uit het ziekenhuis: de voornaamste fases van een ziekenhuisopname worden helder en toegankelijk uit de doeken gedaan.

Vooral de financiële aspecten van een ziekenhuisopname staan centraal in deze gids. Het uiteindelijke kostenplaatje van een ziekenhuisopname valt uiteraard moeilijk te voorspellen, maar het is wel mogelijk om rekening houden met verschillende factoren die de patiëntenfactuur kunnen beïnvloeden. Op dat vlak komt deze gids tegemoet aan de wensen en verwachtingen van personen die op de hoogte willen zijn van de mogelijke kosten. Want een geïnformeerde patiënt is er twee waard!

<http://www.mloz.be/nl/art/ziekenhuisfactuur-een-ge%C3%AFnformeerde-pati%C3%ABnt-er-twee-waard> !
Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden. Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden.
Phonak

De impact van gehoorverlies op onze levenskwaliteit wordt vaak onderschat. Test vandaag nog jouw gehoor met de gratis online hoortest.

Test nu je gehoor...

Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
volgopfacebook

volgopinstagram