Er zijn blijkbaar acht soorten ouders en dit filmpje toont ze allemaal

dossier Iedere ouder pakt de opvoeding van zijn kind anders aan en dat is maar goed ook. Je kunt van iedere stijl wel iets opsteken, maar uiteindelijk zoek je je eigen weg. Misschien leer je nog iets bij van een van de volgende acht soorten ouders!

Acht soorten ouders

Jason Watson is een papa uit Nieuw Zeeland die op het internet bekend staat als HowToDad. Hij is heel eerlijk is over wat het vaderschap precies inhoudt en toont je situaties die elke ouder herkent. Nu slaat hij opnieuw toe met een filmpje: de verschillende soorten ouders. Van de helikopterouder tot de coole ouder en de ouder die te veel boeken heeft gelezen over het ouderschap. Om nog maar te zwijgen van de ouder die voortdurend naar zijn of haar eigen moeder belt om te vragen of de nieuwste ontwikkeling van je baby wel normaal is. In welke herken jij je? Tip: let ook vooral op de gezichtsuitdrukkingen van baby Nala. Cute! https://www.youtube.com/watch?v=Gu86DaWIfg8 Lees ook: De verklarende woordenlijst voor elke papa in spe


Laatst bijgewerkt: juli 2022
Ga op 4 februari naar de bioscoop! Ga op 4 februari naar de bioscoop!
Stichting tegen Kanker

Want op Wereldkankerdag schenkt de bioscoopsector 1 euro van elke verkocht filmticket aan Stichting tegen Kanker. Dus rep je die dag met familie en vrienden naar de bioscoop!

Meer info

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram