Draag zorg voor je tanden… en het milieu!

ELGYDIUM_teaser.jpg

nieuws

Ons gebit is een kostbaar bezit dat we ons leven lang moeten beschermen. Een stralende lach is immers belangrijk om goed voor de dag te komen. 

oc_elgydium_eco_gums_toothpaste_front_en.png
Met Elgydium Doypack tandpasta biedt het farmaceutische laboratorium Pierre Fabre Oral Care niet alleen een totaalaanpak wat mondgezondheid betreft, dankzij de ecologische verpakking draag je ook zorg voor de planeet. Een revolutionair product, volgens deskundigen.

Een ecologische innovatie


Elgydium Doypack tandpasta is dubbel ecologisch: het product zelf is biologisch gecertificeerd en de verpakking heeft een kleine ecologische voetafdruk. Zo is er geen secundair omhulsel, is het Doypack recycleerbaar en bevat die 48% minder plastic dan een conventionele tandpastaverpakking.


Het afstappen van de traditionele tandpastavorm, die wél een grote impact heeft op het milieu, is dus niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet. WGSN, wereldwijd de autoriteit op het gebied van trendvoorspellingen op basis van wetenschappelijke data, beschouwt Elgydium Doypack zelfs als revolutionair.

Mondverzorging op maat

OC_CHALLENGE-RED-ALERT_LP-ANIMATION_COVER_INAVA_BROSSETTES.jpg
Elgydium Doypack, geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar, is verkrijgbaar in 3 versies met een frisse muntsmaak, allemaal ontworpen met ten minste 99,6% aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong: 


  • Gevoelige tanden, met arginine en kaliumcitraat. De zachte, weinig schurende formule beschermt de tanden onmiddellijk en langdurig, waardoor de gevoeligheid voor warmte en koude al na twee weken duidelijk is verminderd.

  • Whitening, met sodium bicarbonaat. Dankzij een zachte glazuurformule helpt de tandpasta oppervlakkige vlekken al na 2 weken te verminderen en behoudt die de natuurlijke witheid van de tanden.

  • Tandvlees, met withania somnifera. Deze zachte formule helpt het tandvlees te versterken door irritatie te beperken en tandplak te voorkomen. Whitania somnifera, ook bekend als Ashwaganda, is een belangrijke geneeskrachtige plant uit de Indiase Ayurveda, waar ze al meer dan 2500 jaar wordt gebruikt. Dat de extracten ervan ontstekingsremmende eigenschappen hebben, is intussen ook wetenschappelijk bewezen.


OC_CHALLENGE-RED-ALERT_LP-ANIMATION_VISUEL6.jpg
Naast de Elgydium tandpasta heeft Pierre Fabre Oral Care nog een breed scala aan verzorgings-, preventie- en hygiëneproducten die stuk voor stuk de Green Mission-visie uitdragen. De volledige lijn, die door deskundigen wordt geprezen, is alleen verkrijgbaar in apotheken en parafarmacies. 


OC_COUPLE_SMILE_GETTYIMAGES-1220650784.jpg

bron: Ingezonden mededeling Pierre Fabre

Laatst bijgewerkt: mei 2023

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram