Over hoofdpijn: Hoofdpijn. Oorzaken, symptomen en behandelingen

Laatst bijgewerkt: oktober 2014
hoofdpijn.jpg

boeken-interviews Hoofdpijn is een van de oudste ziekten van de mensheid en bovendien heeft bijna iedereen er wel eens last van. Helaas wordt het probleem nog al te vaak geminimaliseerd en bestaan er vele misverstanden over. Hoog tijd voor een standaardwerk over hoofdpijn waarin je een antwoord krijgt op al je vragen.

Welke soorten en vormen van hoofdpijn bestaan er en hoe herken je ze? Wat zijn de oorzaken van hoofdpijn? Kan je hoofdpijn voorkomen? Wat is het verband tussen hoofdpijn en stress? Hoe behandel je migraine, spanningshoofdpijn en clusterhoofdpijn? Welke geneesmiddelen zijn er op de markt?

Professor Koen Paemeleire, neuroloog en hoofdpijnspecialist van het UZ Gent, behandelt in een heldere en eenvoudige taal de verschillende vormen van hoofdpijn. De praktische informatie wordt aangevuld met herkenbare getuigenissen. Dat maakt van dit boek een onmisbaar werk voor hoofdpijnlijders en hun omgeving.

Praktische info

Hoofdpijn. Oorzaken, symptomen en behandelingen - Paemeleire Koen - De Brabandere Claire - ISBN nummer : 978 90 5826 794 8 - Het Davidsfonds - 22,5€

Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden. Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden.
Phonak

De impact van gehoorverlies op onze levenskwaliteit wordt vaak onderschat. Test vandaag nog jouw gehoor met de gratis online hoortest.

Test nu je gehoor...

Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
volgopfacebook

volgopinstagram