Over hoofdpijn: Hoofdpijn. Oorzaken, symptomen en behandelingen

hoofdpijn.jpg

boeken-interviews Hoofdpijn is een van de oudste ziekten van de mensheid en bovendien heeft bijna iedereen er wel eens last van. Helaas wordt het probleem nog al te vaak geminimaliseerd en bestaan er vele misverstanden over. Hoog tijd voor een standaardwerk over hoofdpijn waarin je een antwoord krijgt op al je vragen.

Welke soorten en vormen van hoofdpijn bestaan er en hoe herken je ze? Wat zijn de oorzaken van hoofdpijn? Kan je hoofdpijn voorkomen? Wat is het verband tussen hoofdpijn en stress? Hoe behandel je migraine, spanningshoofdpijn en clusterhoofdpijn? Welke geneesmiddelen zijn er op de markt?

Professor Koen Paemeleire, neuroloog en hoofdpijnspecialist van het UZ Gent, behandelt in een heldere en eenvoudige taal de verschillende vormen van hoofdpijn. De praktische informatie wordt aangevuld met herkenbare getuigenissen. Dat maakt van dit boek een onmisbaar werk voor hoofdpijnlijders en hun omgeving.

Praktische info

Hoofdpijn. Oorzaken, symptomen en behandelingen - Paemeleire Koen - De Brabandere Claire - ISBN nummer : 978 90 5826 794 8 - Het Davidsfonds - 22,5€Laatst bijgewerkt: oktober 2014
Ga op 4 februari naar de bioscoop! Ga op 4 februari naar de bioscoop!
Stichting tegen Kanker

Want op Wereldkankerdag schenkt de bioscoopsector 1 euro van elke verkocht filmticket aan Stichting tegen Kanker. Dus rep je die dag met familie en vrienden naar de bioscoop!

Meer info

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram