Nieuw: 100 procent natuurlijke zonnebescherming: Zonnepoeder met SPF 50 van Sunday Brush

ad_SundayBrushtop.png

nieuws

Dermatologen en beauty-experts vertellen het ons al jaren. De beste manier om je huid gezond te houden is nog altijd UV bescherming. 

Niet alleen voor het voorkomen van huidveroudering, zoals rimpels en pigmentvlekken. Maar ook voor huidschade op lange termijn. Dagelijkse UV bescherming is noodzakelijk om je huid gezond te houden en het helpen voorkomen van huidschade.

Optimale UV bescherming

Een dagcrème met SPF is na 2 uur uitgewerkt en het smeren van zonnecrème bij een probleemhuid zoals bij acne, rosacea of eczeem is vaak een probleem omdat dit de huid verder irriteert.

Wij hebben de oplossing gevonden !

100% natuurlijk

Nu hebben we onze favoriet gevonden: Sunday Brush, een mineraal zonnepoeder. Niet alleen is dit een 100% natuurlijke formule, maar heeft ook een licht egaliserend effect zonder de witte waas, die vaak hoort bij minerale zonnebescherming. Chemische zonnebescherming trekt in de huid en brokkelt de UV stralen af. Minerale zonnebescherming daarentegen blijft op de huid liggen en reflecteert de UV stralen.

ad_SundayBrushpackshot2.png

Zonnepoeder met SPF

Niet alleen op zonnige dagen raden de dermatologen aan om SPF aan te brengen, maar ook op bewolkte dagen, want de schadelijke UV stralen zijn er elke dag. Daarom is zonnepoeder van Sunday Brush zo handig. Deze kan je makkelijk aanbrengen met de zelfdoserende kwast. Het zonnepoeder blijft op de huid liggen en verstopt de poriën niet.

Gevoelige huid

Veel zonnecrèmes veroorzaken een vettig gevoel en irritatie op de huid, vooral bij een gevoelige huid. Het zonnepoeder is dermatologisch getest en geschikt voor de zeer gevoelige huid. Deze kan je zonder problemen elke dag gebruiken, en bijkomend voordeel, het zonnepoeder heeft ook nog een licht egaliserende werking. Het verbergt oneffenheden en maakt de huid rustiger en geeft meteen een egale teint.

Veel huid instituten en schoonheidssalons gebruiken de Sunday Brush na huidverbeterende behandelingen bij hun klanten, zodat ze altijd beschermd de deur uitgaan.

ad_SundayBrushpackshot5.png

Breed spectrum

Sunday Brush is een breedspectrum zonnebescherming en beschermt zowel tegen de UVA als UVB stralen. UVA stralen dringen diep in je huid door en zorgen voor de vroegtijdige huidveroudering en zelfs huidkanker veroorzaken. De UVB stralen zijn verantwoordelijk voor huidverbranding en spelen ook een rol bij het ontstaan van huidkanker.

Filosofie Sunday Brush

Het merk Sunday Brush heeft ook een missie met hun zonneproducten, UV bescherming moet vooral gemakkelijk zijn in het dagelijks gebruik en mag geen huidreactie veroorzaken.

Gratis kleuradvies

Het zonnepoeder van Sunday Brush is dus niet alleen makkelijk in gebruik, maar ook geschikt voor de gevoelige huid en is beschikbaar in 4 natuurlijke huidtinten. En mocht je niet kunnen kiezen, ze geven ook nog eens gratis advies voor de juiste tint. Wij hebben gekozen voor onze favoriet, Sunday Brush als dagelijkse UV bescherming.


bron: Ingezonden mededeling Sunday Brush

Laatst bijgewerkt: augustus 2023

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram