Nieuwe website over depressie

Laatst bijgewerkt: augustus 2019

nieuws

De nieuwe website www.depressiehulp.be wil (online) hulp bieden bij depressieve klachten voor volwassenen (+18 jaar).Dit op 4 manieren:

  •  Informatie en zelftest.
  •  Online zelfhulp
  •  Gemengde begeleiding. Cliënten die in begeleiding zijn bij een Centrum Geestelijke Gezondheidszorg zullen dit online programma kunnen volgen, in combinatie met persoonlijke gesprekken met een hulpverlener.
  •  In de toekomst: 'pure' online begeleiding. Hiervoor maak je gebruik van een online programma. Er zijn enkel online contacten met een hulpverlener via berichten of chat op de website.

    Het informatieluik en de zelftest zijn reeds online. In de loop van 2017 volgt de zelfhulp en de gemengde begeleiding in Centra Geestelijke Gezondheidszorg.
    De website is een initiatief van Centra Geestelijke Gezondheidszorg (CGG) Kempen en De Pont. Ze werken hiervoor samen met de faculteit psychologische en pedagogische wetenschappen van de KULeuven en kregen steun van de Vlaamse overheid.
Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden. Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden.
Phonak

De impact van gehoorverlies op onze levenskwaliteit wordt vaak onderschat. Test vandaag nog jouw gehoor met de gratis online hoortest.

Test nu je gehoor...

Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
volgopfacebook

volgopinstagram