Nieuwe website over depressie

nieuws

De nieuwe website www.depressiehulp.be wil (online) hulp bieden bij depressieve klachten voor volwassenen (+18 jaar).Dit op 4 manieren:

  •  Informatie en zelftest.
  •  Online zelfhulp
  •  Gemengde begeleiding. Cliënten die in begeleiding zijn bij een Centrum Geestelijke Gezondheidszorg zullen dit online programma kunnen volgen, in combinatie met persoonlijke gesprekken met een hulpverlener.
  •  In de toekomst: 'pure' online begeleiding. Hiervoor maak je gebruik van een online programma. Er zijn enkel online contacten met een hulpverlener via berichten of chat op de website.

    Het informatieluik en de zelftest zijn reeds online. In de loop van 2017 volgt de zelfhulp en de gemengde begeleiding in Centra Geestelijke Gezondheidszorg.
    De website is een initiatief van Centra Geestelijke Gezondheidszorg (CGG) Kempen en De Pont. Ze werken hiervoor samen met de faculteit psychologische en pedagogische wetenschappen van de KULeuven en kregen steun van de Vlaamse overheid.


Laatst bijgewerkt: augustus 2019

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram