Nieuwe website over borstkanker

nieuws Elk jaar krijgen in Vlaanderen bijna 6.000 vrouwen te horen dat ze borstkanker hebben. Elke dag sterven gemiddeld 4 vrouwen per dag aan borstkanker in Vlaanderen.

De nationale borstkankercampagne Think Pink lanceert een niewue website over borstkanker. Zowel het publiek als de medische wereld kan op die nieuwe website terecht voor alle mogelijke vragen en antwoorden over borstkanker. Een medisch team van zowel dokters, borstverpleegkundigen en psycho-sociale hulpverleners werken samen om op alle nieuwe vragen rond alle mogelijke aspecten van borstkanker een antwoord te formuleren. In de databank zijn nu reeds bijna 4000 vragen en antwoorden verwerkt en beschikbaar vanaf volgende week.

Met dit nieuw online platform wil Think-Pink iedereen die betrokken geraakt bij borstkanker in Vlaanderen snel, gericht en medisch correct informeren. Bovendien wordt de website ook een forum en platform waar iedereen zijn ervaringen kan delen.

Laatst bijgewerkt: juli 2022

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram