Deze baby-essentials mogen niet ontbreken in de kleerkast van je kindje

ad_CA_TheBabyEssentials.jpg

nieuws Babykleding uitkiezen is leuk en soms zelfs verslavend, maar wat heb je nu écht nodig en hoeveel stuks telt de garderobe van je kindje best? We sommen het op in een handige checklist en tippen de leukste baby-essentials van C&A. Die zijn niet alleen schattig, maar ook lekker zacht en makkelijk wasbaar. Onder het motto ‘You enjoy cuddles, we love softness’ worden zelfs zware dagen een tikje lichter voor nieuwe ouders.  

Rompertje

ad_1 rompertje.jpg
Rompertjes of body’s houden een luier op zijn plaats en zorgen ervoor dat de rug en buik van je kleintje altijd lekker warm bedekt blijven. Omdat baby’s hun temperatuur niet zelf kunnen regelen, is een rompertje met lange mouwen altijd een goed idee, zelfs in de zomer! Met zes à zeven rompertjes per maat kom je zeker toe.

Rompertje met olifanten – € 19,99 voor 2 - C&A.

Jasje

ad_2 09C&A - 13,99€.jpg
Vooral in de eerste levensweken kleed je je baby best wat warmer aan. Een vest of jasje mag dus niet in zijn of haar garderobe ontbreken. Kies voor een natuurlijke stof die ademt zoals katoen of tetra. De schattige berenoortjes zijn een leuke plus.

Gebloemd vestje met kap en oortjes – € 13,99 - C&A

Pyjama

ad3 CA The Baby Essential Collection (21b - 15,99€ - 2 PACK [sz50-68].jpg
Een babypyjama met lange mouwen en voetjes is multi-inzetbaar. Zo’n pakje is heerlijk om in te slapen, maar ook ideaal om in te spelen. Net als bij rompertjes zijn zes à zeven stuks per maat voldoende.

Babypyjama met dieren – € 15,99 voor 2 - C&A.

Kruippakje

ad4 CA The Baby Essential Collection (39a) - 12,99€ - 2 PACK - [sz50-68].jpg
Nooit genoeg leuke outfits om in te spelen! Dankzij handige drukknopen trek je dit snoezige kruippakje makkelijk aan bij je baby. Combineer het met een zacht T-shirt of truitje met lange mouwen.

Kruippakje met beer – € 12,99 voor 2 - C&A.

Slaapzak

ad5 CA The Baby Essential Collection (30) 19,99€ [sz50-60] copy.jpg
Warm en veilig: de babyslaapzak. Een laken of deken kunnen kleine kinderen in hun slaap van zich aftrappen, waardoor ze het ’s nachts koud krijgen. Een slaapzak voorkomt dat en zorgt er ook voor dat je baby beter blijft liggen en niet op de buik omrolt.

Babyslaapzak met vos – € 19,99 - C&A

Truitje

ad6 11CC&A - 16,99€ (3 pack).jpg
Setjes zijn leuk en handig omdat je ze naar hartenlust kan combineren. Je koopt ze best in drievoud zodat er altijd een proper truitje klaarligt. Gelukkig vind je bij C&A mooie 3-packs in verschillende kleuren en prints die super betaalbaar zijn.

Truitjes met ruches, bloemenprint en vogeltje – € 16,99 voor 3 - C&A.

Broekje

ad_ca_7.jpg
Wat hebben baby’s toch geluk: ze mogen elke dag een comfy legging aan! Combineer deze broekjes met het bijpassende truitje of mix & match. Dankzij de 3-packs van C&A stel je elke dag een leuke nieuwe outfit samen.

Broekjes met ruches en bloemenprints – € 16,99 voor 3 - C&A.

Muts

ad8 outfit7 CA The Baby Essential Collection (60b) - 4,99€ - 2 PACK - [sz39-45].jpg
Baby’s verliezen een groot deel van hun lichaamswarmte via hun hoofd. Een mutsje voorkomt dat en houdt hun schattige babyhoofdje warm. Koop twee exemplaren zodat je kan afwisselen. Deze met oortjes van C&A is onze favoriet.

Muts met vos en oortjes – € 4,99 voor 2 - C&A.

Schoentjes

ad_9CATheBabyEssential Collection (61) - 3,99€ - [sz13-15].jpg
Voor ze kunnen lopen, hebben baby’s geen schoenen nodig, maar toch houd je hun voetjes best warm. Dat kan je doen met kousen en zachte schoentjes. Eens ze beginnen te kruipen, staan en stappen komen die ook goed van pas.

Zachte schoentjes met vos – € 3,99 - C&A.

Sjaal

ad10 CA The Baby Essential Collection (64) - 12,99€.jpg
Vul je babygarderobe aan met praktische accessoires zoals slabbetjes, babydoeken, wanten om krabben tegen te gaan en sjaaltjes om hen extra warm in te duffelen. Deze driehoeksjaaltjes met drukknoop doe je makkelijk aan en uit. Klaar om de wereld te ontdekken – of nog heel even te dutten.

Driehoeksjaal - € 12,99 voor 3 – C&A.

De babycollectie van C&A is beschikbaar in een selectie van winkels in België en Luxemburg en op c-a.com zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van wijzigingen.

bron: Ingezonden mededeling C&A

Laatst bijgewerkt: mei 2023

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram