Een handig wistjedatje voor in de keuken: wat je doe je met een wijnrestje?

nieuws Het antwoord ligt voor de hand, zou je kunnen denken. Drink het gewoon uit. Dat is natuurlijk een logische optie, maar er is ook nog een andere. Vries een restje in voor als je nog eens wijn nodig hebt bij de bereiding van een stoofpotje. Je kunt daarvoor een vorm voor ijsblokjes gebruiken of een groter diepvriespotje.

Het hangt uiteraard ook af van de waarde en de prijs van je ‘Chateau’. Een dure wijn die de stop op de fles krijgt, smaakt de dag erna ook nog zeer lekker.

auteur: Hilde Deweer, lifestylejournalist
Laatst bijgewerkt: augustus 2019
Hoe vitamine D snel en makkelijk op peil brengen? Hoe vitamine D snel en makkelijk op peil brengen?
Vista-life pharma

Onze vitamine D is op het laagste niveau in de winter en het voorjaar. Ontdek hoe vitamine D op peil te brengen en geniet van zijn weldaden.

Meer info

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram