Zwanger? Op deze plaatsen krijg je een babypakket vol gratis producten

123_m_doos_zetel_zwanger_2020.jpg

dossier

Terwijl je kindje zich in jouw buik klaarmaakt om de wereld te ontdekken, heb jij enkele maanden de tijd om je voor te bereiden op zijn of haar komst. Verschillende merken en winkels helpen je daarbij, met een box vol kortingsbons, producten en staaltjes die je gratis kan ophalen.


Kruidvat: Blije Baby Voordeel

Vraag eerst een Kruidvat-voordeelkaart aan als je nog geen hebt, duid in je persoonlijke profiel aan dat je in verwachting bent en klik dan verder naar ‘Jouw Baby & Mama voordeel’. Twee maanden voor je uitgerekende datum ligt jouw goodiebag klaar in een filiaal naar keuze.

Cadeaupakket van Baby-dump

Bij Baby-Dump hoef je enkel deze bon ingevuld af te geven en dan krijg je een doosje in ruil. ‘Helemaal gratis, zonder reclame en geen koopverplichting’, zo hebben we het graag.

De Roze Doos

De Roze Doos ‘Mijn zwangerschap’ is zowat het meest gekende cadeaupakket. Als je nog geen exemplaar ontvangen hebt bij je apotheek of gynaecoloog, mag je ‘r zeker naar vragen. Wie zich daarna registreert, krijgt ook de vervolgdozen: ‘Mijn geboorte’, ‘Mijn eerste maanden’, ‘Mijn eerste verjaardag’ en ‘Mijn eerste schoolherinneringen’.

Colruyt ‘baby aan boord’

Van plan om een babyborrel te organiseren? Of ontvang je liever bezoek thuis? Colruyt schenkt je een cadeaupakket vol hapjes en drankjes ter waarde van 40 euro om samen met vrienden en familie te klinken op de komst van je kleintje. Daarnaast krijg je ook twee BabyAanBoord-dozen vol staaltjes en kortingsbonnen, én leuke mijlpaalkaartjes

Babyboom

Ook de naam Babyboom duikt al snel op als je zwanger bent. Het eerste geschenkpakket krijg je van zodra je zwanger bent, en nadien volgen nog vijf andere zakjes. Gewoon even inschrijven voor de nieuwsbrief en dan kan je jouw pakket gratis ophalen.

Greenkit: de ecologische ontdekkingsdoos

Meer en meer mama’s kiezen bewust voor meer duurzame producten, en dankzij de Greenkit ontdekkingsdoos kan je enkele merken ontdekken en uitproberen. Gewoon even surfen naar de website om te kijken bij welke vroedvrouw of mamacentrum je de doos kan ophalen.

Multipharma: Bambino & Co

Ben je zwanger of is jouw baby jonger dan één jaar? Dan kan je je inschrijven voor het coachingprogramma Bambino & Co. Zo krijg je niet alleen een maandelijkse nieuwsbrief op maat van jouw kindje, maar ook een gratis babybox. Registreren kan in de filialen van Multipharma. 

Lees ook: Zwangerschapskalender: je zwangerschap van week tot week


Laatst bijgewerkt: oktober 2022

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram