Toekomst ziekteverzekering: Laat uw stem horen

nieuws Het RIZIV legt zijn “Bakens voor de toekomst” voor aan de burger. In een document met de titel “De Belgische verzekering voor de geneeskundige verzorging en uitkeringen – Bakens voor de toekomst” zet het RIZIV een koers uit voor de toekomst. Dat gebeurde in dialoog en samenwerking met de verschillende partners: de ziekenfondsen, de representatieve organisaties van de zorgverleners (individuele zorgverleners en inrichtingen), de representatieve organisaties van werkgevers en werknemers, de farmaceutische industrie, enz.

U krijgt de kans om hierover uw zeg te doen.
Op de website van het RIZIV kan iedereen die geïnteresseerd is, tot 30 juni 2014, zijn mening kenbaar maken en suggesties met betrekking tot die bakens posten (www.riziv.be).
Het RIZIV zal het document vervolledigen op basis van de adviezen en suggesties en zal het voorleggen aan zijn beheersorganen. Na de bespreking van het document in die organen zal het uiteindelijke resultaat aan de Belgische regering worden voorgelegd.


Laatst bijgewerkt: juli 2022

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram