Voor jou gelezen op Famme.be

5 eenvoudige yogaposes voor ouders die moe zijn

Laatst bijgewerkt: oktober 2018
wp_yoga-1.jpg

nieuws

1. Lijkhouding
Yoganaam: Savasana

Instructies: Schuif al het rondslingerend speelgoed aan de kant zodat je een plekje hebt op de grond waar je kunt liggen. Ga liggen.

2. Bevrijdende houding
Yoganaam: Apanasana

Instructies: Lukt het je niet een plekje te vinden waar je languit op de grond kunt liggen? Maak dan een stukje vrij waar je tenminste met je rug op de grond kunt liggen zonder een stukje LEGO in je schouder te voelen prikken. Trek je knieën naar je borst en lig.

3. De kat
Yoganaam: Majaryasana

Instructies: Is zelfs dat mission impossible? Ga dan op handen en knieën tussen de blokken van je zoon zitten. Poep de lucht in en rug hol maken. Miauwen is toegestaan.
eenvoudige yogaposes

4. Held
Yoganaam: Virasana

Instructies: Ben je de wanhoop nabij? Zet je dan op je knieën terwijl je met je zitvlak op je benen zit. Houd je handpalmen voor je borst tegen elkaar en bid dat iemand al die rommel voor jou komt opruimen. Of dat je kinderen het morgen zelf doen.

5. Liggende vlinder
Yoganaam: Supta Baddha Konasana

Instructies: Zodra je er bent achtergekomen dat niemand de poppen van je dochter zal opruimen, omarm je het best je situatie. Leg je op je rug tussen de speeltjes en zwem erdoor heen. Rugslag, één, twee, drie.

Auteur: Jill Goetschalckx

volgopfacebook

volgopinstagram