De Verdwaalde Ooievaar lanceert brochure voor werkgevers

f-logo-folder-verdw-ooievaar-vruchtb-werk-04-19.png

nieuws

De Verdwaalde Ooievaar wil met deze brochure werkgevers sensibiliseren rond het thema kinderwens en hen een aantal concrete tips aanreiken om een evenwicht te vinden tussen fertiliteitsbehandelingen en werk.

1 op 5 koppels in Vlaanderen wordt geconfronteerd met een onvervulde kinderwens. Een groot deel van hen volgt hiervoor een behandelingstraject. Onderzoek wijst uit dat een flexibele en begripvolle houding van de werkgever ervoor zorgt dat ze minder stress ervaren en hierdoor minder afwezig zijn op het werk. Een constructieve houding leidt bijgevolg tot een kostenbesparing. Ook het imago van de werkgever wint hierbij aangezien de moderne bedrijfscultuur sterk inzet op het welzijn van de werknemers. Omdat er duidelijk sprake is van een win-win situatie wil De Verdwaalde Ooievaar zoveel mogelijk werkgevers bereiken.

De brochure werd gelanceerd op 18 april, de dag van de medewerker. Ze zal o.a. beschikbaar zijn in alle Vlaamse fertiliteitscentra en in de kantoren van Unizo.

Je kan de brochure hier ook lezen en downloaden.

De Verdwaalde Ooievaar is de organisatie in Vlaanderen van en voor wie een onvervulde kinderwens heeft. Via een website, forum, sociale media en activiteiten bieden ze informatie en vooral ondersteuning aan iedereen voor wie een kindje krijgen niet vanzelfsprekend is.

Meer informatie: www.deverdwaaldeooievaar.be


Laatst bijgewerkt: mei 2019

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram