Anne Hathaway steekt vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen een hart onder de riem

dossier Beroemdheden, ze zijn net als ons. Maar dat is niet altijd even duidelijk. Daarom is het fijn wanneer een grote ster laat zien dat ze ook een menselijke kant heeft en dat doet Anne Hathaway perfect in haar laatste Instagrampost.

Een bolle buik

Iedereen kent Anne Hathaway als een geweldige actrice die schitterde in 'Les Misérables', 'Ocean's 8' en niet te vergeten 'The Princess Diaries'. Maar daarnaast is ze ook de trotse mama van een zoontje van twee jaar. Maar binnenkort wordt de familie verder uitgebreid. https://www.instagram.com/p/B0T0qLHFWbR/ Bij dit Instagrambericht schreef ze dat de bolle buik niet voor een film was. Daar voegt ze dit nog aan toe: "Voor iedereen die momenteel door de hel van onvruchtbaarheid gaat, weet dat het voor mij ook geen rechte lijn was bij geen van beide zwangerschappen. Ik stuur jullie extra liefde."

Lekker eerlijk

Anne Hathaway bewees eerder al dat ze een sterke vrouw is die de moeilijke onderwerpen niet schuwt. Zo stuurt ze regelmatig berichten de wereld in over de opwarming van de aarde, de ongelijkheid tussen de lonen van mannen en vrouwen, holebirechten en ze is ook een fervente promotor van body positivity. https://www.instagram.com/p/BI3w8DYD2KH/ Zo postte ze deze foto nadat ze bevallen was van haar eerste kind. Ze schreef erbij dat bijkomen tijdens de zwangerschap of eender welk ander moment geen schande is. En dat het ook niet uitmaakt als je dat gewicht moeilijk kwijt raakt of zelfs niet kwijt wil. Lichamen veranderen, groeien en krimpen. En daarom maakte zij zelf haar jeansshort voor die zomer omdat haar dijen niet meer in de vorige pasten na haar zwangerschap. Wij houden van een herkenbare superster en een eerlijke mama! Wij wensen Anne alvast het allerbeste toe bij deze zwangerschap. Lees ook: Deze celebrities spreken openhartig over hun miskraam


Laatst bijgewerkt: juli 2022

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram