App voor Hemofiliepatiënten

Laatst bijgewerkt: juli 2022

nieuws De Hemophilia Travel Guide App is een praktische reisgids voor patiënten met hemofilie of een andere stollingsstoornis. Deze praktische reisgids werd voorheen alleen in boekvorm uitgebracht, maar is nu ook gratis te downloaden via de App Store. De Hemophilia Travel Guide App is met inbreng van de Werkgroep Jongvolwassenen van de Nederlandse Vereniging voor Hemofilie Patiënten (NVHP) ontwikkeld.

De gids bevat adres- en contactgegevens van Europese hemofiliebehandelcentra en ziekenhuizen. Met de app vindt u het adres van het dichtstbijzijnde hemofiliebehandelcentrum en berekent u de route naar dat centrum. Vooraf de beschikbaarheid van hemofiliebehandelcentra in de buurt van uw verblijfplaats controleren is ook mogelijk.
Behandelcentra zet u in uw adresboek of bij 'Favorieten'. En met één druk op de knop belt u een behandelcentrum of bezoekt u hun website. De app bevat ook een travel-checklist en u kunt er uw up-to-date behandelplan in zetten.
In geval van nood schakelt u met een SOS-knop direct hulp in. Daarvoor moet u vooraf een hulppersoon of -instantie invoeren. De applicatie is zonder internet te gebruiken.

De App werd ontwikkeld door Baxter. De Hemophilia Travel Guide App is vanaf medio juni 2011 voor iPhone gratis te downloaden in de iTunes App Store. Nog voor de zomer is ook de Android versie beschikbaar in Android Market. 
Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden. Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden.
Phonak

De impact van gehoorverlies op onze levenskwaliteit wordt vaak onderschat. Test vandaag nog jouw gehoor met de gratis online hoortest.

Test nu je gehoor...

Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
volgopfacebook

volgopinstagram