Meer seks op vakantie

nieuws Op vakantie gaan en (meer) seks gaan hand in hand. Dit blijkt uit een internationaal onderzoek van datingsite C-Date. Vooral jongeren zien in de vakantieperiode een grotere kans op een kortdurende flirt.

Bijna een derde van de Belgische vakantiegangers gaat op zoek naar casual seks tijdens hun reis.
21 procent van de vrouwen en 41 procent van de mannen gaan op vakantie om casual seks te hebben. Mensen jonger dan dertig jaar zijn het meest geneigd op vakantie te gaan voor casual seks: 51,6 procent van de jongere mannen en 32,3 procent van de jongere vrouwen.

62 procent van de vakantiegangers in een relatie verwacht meer seks van hun partner tijdens deze vakantie.Getrouwde mannen bleken het vaakst te zeggen ‘Ja, maar het komt er uiteindelijk vaak niet van (5,5 procent van de mannen versus 4,9 procent van de vrouwen).

41 procent van de Belgen zegt dat een mooie hotelkamer op vakantie hem of haar opwindt.

Wellicht verrassend is dat jongeren de hotelkamer belangrijker vinden dan ouderen. 51,6 procent van de Belgische mannen en 32,3 procent van de Belgische vrouwen van onder de dertig jaar zegt dat een mooie hotelkamer hen in de stemming kan brengen. Dit in tegenstelling tot 32,3 procent van de mannen en 22,7 procent van de vrouwen van vijftig jaar en ouder.

Laatst bijgewerkt: juni 2021

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram