Vinden vrouwen lange penis aantrekkelijk?

123-vr-verleid-lach-cosm-cl-up-170_11.jpg

nieuws Vrouwen vinden mannen met een grote penis aantrekkelijker dan mannen met een kleine penis. Dat moet althans blijken uit een Australische studie gepubliceerd in het gereputeerde Proceeding of the National Academy of Sciences (PNAS).

De wetenschappers vroegen 105 jonge, heteroseksuele vrouwen om levensgrote computerbeelden van mannen te beoordelen op drie aspecten: de maat van de penis (tussen 2 en 13 cm, niet in erectie), de lichaamslengte (tussen 1,63 en 1,87 m) en de lichaamspostuur (verhouding tussen schouders en heupen). Alle vrouwen kregen 53 verschillende beelden te zien, en moesten die rangschikken volgens seksuele aantrekkelijkheid.

• Mannen met een grote penis werden attractiever bevonden dan mannen met een kleine penis, maar die attractativeit verminderde vanaf 7,6 cm.

• Aan de penislengte werd meer belang gehecht bij grote mannen dan bij kleine mannen

• Grote mannen en mannen met brede schouders en smalle heupen werden doorgaans ook attractiever gevonden dan kleine mannen en mannen met smalle schouders.


Laatst bijgewerkt: februari 2020

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram