Uitgebreide portaalsite zelfmoord1813.be

Laatst bijgewerkt: juli 2022

nieuws De portaalsite zelfmoord1813.be verzamelt het volledige hulpaanbod en alle informatie over de preventie van zelfmoord in Vlaanderen. Deze website is zopas vernieuwd en verder uitgebreid. Mensen met zelfmoordgedachten, hun familie, vrienden en kennissen kunnen er terecht voor hulp en tips. Ook professionele hulpverleners, scholen, bedrijven enz. vinden er informatie over wat zij kunnen doen om te helpen.

De portaalsite verenigt het hulp- en informatieaanbod van organisaties: de chat en de telefoon van Tele-Onthaal en de zelfmoordlijn van het centrum ter preventie van zelfdoding, de 1813 e-mail service, de zorg voor suïcidepogers, de zorg voor nabestaanden van zelfdoding en het aanbod naar intermediairen van de Centra voor Geestelijke Gezondheidszorg suïcidepreventiewerking. Het Vlaams expertisecentrum (VLESP) zorgt voor de inhoudelijke coördinatie en de wetenschappelijke informatie over de preventie van zelfdoding.

De portaalsite zal de komende jaren nog verder uitgebouwd kunnen worden, onder andere met online zelfhulp instrumenten.
Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden. Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden.
Phonak

De impact van gehoorverlies op onze levenskwaliteit wordt vaak onderschat. Test vandaag nog jouw gehoor met de gratis online hoortest.

Test nu je gehoor...

Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
volgopfacebook

volgopinstagram