Meekleurende glazen voor een optimaal zicht: twee vliegen in één klap

ad_2Photochromic Female_RGB.png

nieuws

Met de zomer voor de deur en de zon die steeds vaker tevoorschijn komt, is het tijd om weer volop te genieten van het goede weer. Maar hoe zit het met je bril op sterkte wanneer je naar buiten gaat? Voortdurend wisselen tussen je gewone bril en een zonnebril op sterkte kan een gedoe zijn. Wel, wij hebben goed nieuws voor jou! Dankzij de meekleurende Transitions-glazen bij Pearle heb je de twee altijd bij de hand – of liever, op je gezicht – en dat voor de prijs van één. Je geniet van het beste zicht, terwijl je ogen altijd beschermd zijn. Ideaal voor zij die niet willen kiezen tussen stijlvol, comfortabel en budgetvriendelijk!

Je hebt ongetwijfeld al wel eens van meekleurende of dynamische glazen gehoord. Of misschien heb je in het verleden zelfs al eens een bril met meekleurende glazen gedragen? De glazen veranderen mee met de intensiteit van UV-licht. Zit je binnen of is het buiten een bewolkte dag, dan hebben de brillenglazen een heldere kleur; zodra de zon achter de wolken vandaan komt, kleuren de glazen mee naar zonneglazen. Hoe feller de zon, hoe donkerder de glazen. 

Kortom, een ideale oplossing voor als je zowel een bril als een zonnebril op sterkte nodig hebt. Je hoeft nooit meer te wisselen tussen je bril en zonnebril, gezien je altijd beide in één bij hebt. Handig, toch?

Ontdek Transitions-glazen bij Pearle

Maar waar te beginnen wanneer je op zoek bent naar een bril met meekleurende glazen? Brillenexpert Pearle Opticiens biedt met zijn Transitions-glazen meekleurende glazen met de allernieuwste technologie aan. De Transitions GEN8 zijn de helderste en snelst meekleurende brillenglazen die je helpen beter te zien en je ogen beschermen. Wij sommen vijf voordelen voor je op.

  1. De glazen bieden een directe bescherming tegen schadelijke UV-straling – ze blokkeren zowel UV-A als UV-B stralen voor 100% – en andere lastige schitteringen. Daarbij optimaliseren ze de hoeveelheid licht die jouw ogen ontvangen. Met transparante glazen binnen en getinte glazen buiten in het zonnetje geniet je altijd van een optimaal en comfortabel zicht.
  2. Maar niet alleen dat, ze filteren ook het schadelijke blauwviolet licht van je telefoon, computer en andere digitale schermen tot wel 26%*. Een must voor iedereen die veel achter een beeldscherm zit.
  3. De glazen zijn de snelst kleurende en terug kleurende glazen op de markt. Ze kleuren tot wel 30% sneller mee dan andere meekleurende glazen. Hierdoor kleuren ze buiten in de zon binnen een paar seconden donker, en eens terug binnen worden ze ook weer snel helder. Je hoeft niet te wachten tot je glazen zich aanpassen, en het gaat zelfs sneller dan wanneer je constant zou wisselen tussen je bril en zonnebril. Hoe handig is dat?
  4. Met zeven verschillende modieuze kleuren van glazen vind je ongetwijfeld je gading. Bovendien zijn ze geschikt voor elk montuur. Dus staat een Ray-Ban montuur jou het beste? Dan kunnen ook hier meekleurende glazen in gezet worden. Je hoeft niet meer te kiezen tussen functionaliteit of een mooi design, je kan gewoon voor beide gaan!
  5. Last but not least: het kostenplaatje natuurlijk. Met de meekleurende glazen geniet je van een bril én zonnebril voor de prijs van één. Vanaf €90 zijn de dynamische glazen met de allernieuwste technologie van jou.

Bij Pearle Opticiens ben je altijd verzekerd van het beste advies. Niet zeker welke (kleur) glazen of welk montuur het beste bij je passen? Ga naar een van de Pearle-winkels voor hulp van een expert.

*Transitions glazen filteren ten minste 26% van het blauwviolet licht binnenshuis en ten minste 86% buitenshuis. Testen zijn uitgevoerd op grijze lenzen met een premium anti-reflecterende coating. "Blauwviolet licht" wordt berekend tussen 400nm en 455nm (ISO TR 20772:2018).

bron: Ingezonden mededeling Pearle Opticiens

Laatst bijgewerkt: juni 2024

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram