Skoebidoe-app groeit mee met baby

nieuws Aanstaande ouders en jonge gezinnen willen de groei van hun kindje op de voet volgen. Ze hebben vaak vragen over gezondheid, opvoeding en administratie. Voor hen ontwikkelde CM een app die meegroeit met het kind: van in de buik tot en met de kleuterleeftijd. De Skoebidoe-app geeft de ouders gezondheidsinformatie op maat en herinnert hen tijdig aan de nodige paperassen en biedt ook allerlei promoties aan.

Hoe zit het met zwangerschapskwalen? Wanneer moet de werkgever verwittigd worden? Hoe bepaal je het ziekenhuis waar je zult bevallen?
Ook na de geboorte volgt de app maand na maand de ontwikkeling van het kind tot en met zijn derde verjaardag. De app geeft informatie over onder andere inentingen, kinderziektes, op het potje leren gaan. En dat telkens op het juiste moment. Wie meerdere kinderen heeft, kan meerdere profielen aanmaken zodat voor elk kind info op maat gegeven wordt. De tips en weetjes kunnen ook met andere ouders gedeeld worden.
De Skoebidoe-app is gratis, zowel voor CM-leden als voor niet-leden. Hij kan gedownload worden op tablet en smartphone en is beschikbaar in de Apple Store en op Google Play.

Laatst bijgewerkt: juli 2022

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram