De Stichting tegen Kanker ondersteunt rookvrije scholen

nieuws Vanaf 1 september 2008 zijn de Vlaamse scholen volledig rookvrij. De Stichting tegen Kanker ondersteunt dit initiatief en heeft speciaal voor scholen een kant-en-klaar instrument ontwikkeld, de cd-rom “Healthy@School: Roken, een teer onderwerp”. Bij een goed rookbeleid op school hoort een vlotte communicatie naar leerkrachten, leerlingen en ouders. De nieuwe cd-rom helpt scholen om aan tabakspreventie te doen op een manier die aanspreekt, helemaal op maat van jongeren.
Dankzij deze cd-rom kan iedereen die zich binnen de schoolomgeving wil inzetten voor de strijd tegen roken - leerkrachten, oudercomités, leerlingenraden of medewerkers van het Centrum voor Leerlingen Begeleiding (CLB) – meteen met deze kant-en-klaar cd-rom aan de slag. Het nieuwe aan dit instrument is de combinatie van veel informatie over zowel roken als stoppen met roken en de modulaire opbouw met praktisch bruikbare presentaties, clipjes en quizvragen, helemaal op maat van een les of een schoolactiviteit.
www.kanker.be


Laatst bijgewerkt: augustus 2019
Hoe vitamine D snel en makkelijk op peil brengen? Hoe vitamine D snel en makkelijk op peil brengen?
Vista-life pharma

Onze vitamine D is op het laagste niveau in de winter en het voorjaar. Ontdek hoe vitamine D op peil te brengen en geniet van zijn weldaden.

Meer info

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram