De Stichting tegen Kanker ondersteunt rookvrije scholen

Laatst bijgewerkt: augustus 2019

nieuws Vanaf 1 september 2008 zijn de Vlaamse scholen volledig rookvrij. De Stichting tegen Kanker ondersteunt dit initiatief en heeft speciaal voor scholen een kant-en-klaar instrument ontwikkeld, de cd-rom “Healthy@School: Roken, een teer onderwerp”. Bij een goed rookbeleid op school hoort een vlotte communicatie naar leerkrachten, leerlingen en ouders. De nieuwe cd-rom helpt scholen om aan tabakspreventie te doen op een manier die aanspreekt, helemaal op maat van jongeren.
Dankzij deze cd-rom kan iedereen die zich binnen de schoolomgeving wil inzetten voor de strijd tegen roken - leerkrachten, oudercomités, leerlingenraden of medewerkers van het Centrum voor Leerlingen Begeleiding (CLB) – meteen met deze kant-en-klaar cd-rom aan de slag. Het nieuwe aan dit instrument is de combinatie van veel informatie over zowel roken als stoppen met roken en de modulaire opbouw met praktisch bruikbare presentaties, clipjes en quizvragen, helemaal op maat van een les of een schoolactiviteit.
www.kanker.be
Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden. Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden.
Phonak

De impact van gehoorverlies op onze levenskwaliteit wordt vaak onderschat. Test vandaag nog jouw gehoor met de gratis online hoortest.

Test nu je gehoor...

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram