Nieuwsbrief 29 januari

Laatst bijgewerkt: februari 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 29 januari

Hoe kan je je werkgeluk vergroten?

Je kantoor is een van de plekken waar je het meeste tijd doorbrengt. Maar uit onderzoek blijkt dat slechts 8 procent van de werknemers energie haalt uit zijn of haar job. Je gelukkig voelen op je werkplek, is nochtans om veel redenen belangrijk: het verbetert je mentale gezondheid, productiviteit en reputatie. Je werkgeluk kan je volgens experten gelukkig wel vergroten.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat is de rattenziekte?

Leptospirose of 'de rattenziekte' is een zeldzame bacteriële infectie. Meestal treden besmettingen op na een contact met ratten of met door ratten besmet water. Ook andere dieren kunnen drager zijn van de bacterie, o.m. honden, varkens, runderen, schapen en geiten.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat zijn de symptomen van een verstopte slagader in het been?

De eerste symptomen van een verstopte slagader in het been zijn pijn en/of krampen bij inspanning, die verdwijnen als je rust. De locatie kan variëren afhankelijk van de aangetaste slagader. 

Lees verder

Gezondheid.be

Wakame: een gezonde bron van ijzer

Wakame is een zeewier dat zeer populair is in de Aziatische keuken, vooral in Japan waar het in origine ook vandaan komt. Wat zijn nu precies de heilzame effecten voor de gezondheid en hoe eet je wakame?

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: ovenschotel met zalm, zoete aardappel en feta

Deze ovenschotel is supersimpel en de smaakcombinatie is heerlijk! Ideaal voor als je vooraf alles wilt klaarmaken. Vlak voor het serveren moet je enkel nog je schotel in de oven schuiven.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 29/01/2024 , bijgewerkt op 06/02/2024
volgopfacebook

volgopinstagram