Nieuwsbrief 26 januari

Laatst bijgewerkt: januari 2024
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 26 januari

Hoe vermijd je negatieve stress op het werk?

Steeds meer mensen krijgen te kampen met ongezonde stress, of zelfs een burn-out, die werk gerelateerd is. De werkomstandigheden spelen daarbij een cruciale rol, maar ook hun persoonlijkheid die daarmee niet compatibel is.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Waarom is een warme lunch beter dan een koude?

Ben je in de mogelijkheid om 's middags warm te eten? Dan doe je dat beter. Liever een croque-monsieur, een omelet of een panini dus dan broodje met ham en kaas. Waarom is dat?

Lees verder

Gezondheid.be

Pre-eclampsie (zwangerschapsvergiftiging)

Pre-eclampsie of zwangerschapsvergiftiging is een ziekte die onvoorspelbaar kan opduiken en vaak een ernstige bedreiging is voor de zwangerschap. Ze gaat gepaard met ernstige risico’s voor moeder en kind. Pre-eclampsie kan zich uiten in zeer uiteenlopende kenmerken.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat is het verschil tussen zeste en ziste?

In een recept vragen ze weleens om zeste van citroen, limoen of sinaasappel toe te voegen, maar wat is zeste? En wat is het verschil met ziste?

Lees verder

Gezondheid.be

Kan het kwaad als je vingers verkleumen?

Witte of blauwe handen van de kou? 1 op de 10 mensen heeft er in de winter last van. Die verkleurde, verkleumde vingers zijn vaak onschuldig, maar het kan ook duiden op een onderliggende ziekte.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 26/01/2024 , bijgewerkt op 30/01/2024
volgopfacebook

volgopinstagram