Smartphone hindert seksleven

123-man-bed-smartph-170-10.jpg

nieuws Volgens een enquête van onderzoeksbureau Leuven in opdracht van datingsite sexcontactmarkt.nl zou meer dan 75% van de Vlamingen zich ergeren als er een telefoon afgaat tijdens de seks. In totaal zijn 2100 Vlaamse mannen en vrouwen ondervraagd. Uit de cijfers blijkt dat de smartphone één van de grootste afleidingen is tijdens het vrijen.

Langdurige beltonen of vervelende meldingen van diverse applicaties zorgen ervoor dat er in de meeste gevallen een abrupt einde komt aan een intiem moment tussen de lakens. Gemiddeld blijkt maar liefst 18% van de ondervraagden een telefoon op te nemen tijdens de geslachtsdaad. Daarnaast geeft 20% van de deelnemers aan voor of na de nachtrust minimaal 15 minuten te spenderen aan de smartphone. Ook kan een gebrek aan privacy volgens het onderzoek voor verhindering zorgen. Ouders geven onder andere aan dat kinderen een storende factor zijn in hun seksleven.


Laatst bijgewerkt: oktober 2014

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram