Doe de vezeltest

nieuws Onze dagelijkse voeding bevat te weinig vezels. Voor een gezonde spijsvertering en ontlasting is het belangrijk om genoeg vezels te eten. Uit recent onderzoek van de Nederlandse Maag Lever Darm Stichting (MLDS) blijkt dat zo’n 70% van de mensen denkt dat ze voldoende vezels binnenkrijgen. In werkelijkheid eet maar 10% van de Nederlanders voldoende vezels.
Daarom heeft de MLDS een online Vezeltest ontwikkeld. Met de online Vezeltest kunnen mensen achterhalen of zij daadwerkelijk voldoende vezels eten. Binnen vijf minuten is de test ingevuld en wordt direct een advies op maat gegeven. Het doel is om mensen bewust te maken van het belang van vezels en dat zij alert worden op het eten van voldoende vezels.
Naast de online vezeltest kunnen mensen op de website van de MLDS ook vezelrijke ontbijt-, lunch- en dinertips vinden.
Meer informatie
www.mlds.nl/


Laatst bijgewerkt: april 2022
Geef het beste van jezelf en neem deel aan een klinische studie Geef het beste van jezelf en neem deel aan een klinische studie
Pfizer

U bent minimum 12 weken geleden bevallen ? U geeft uw baby borstvoeding en stemt ermee in om die tijdelijk te onderbreken (4 - 5 dagen) ? Dan zoeken we jou !

Check hier hoe je kan bijdragen

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram