Nieuwe Ride for the Roses

nieuws Vandaag is de laatste dag om u in voor te schrijven voor de vierde Ride for the Roses op 16 september in Bredene. De dag zelf kan u zich nog ter plaatse inschrijven. De Ride is een fietstocht ten voordele van de kankerbestrijding en oorspronkelijk een initiatief van Lance Armstrong. De Ride for the Roses is inmiddels een begrip in de wielerwereld. In vele landen over de hele wereld wordt deze tocht georganiseerd.

Bij de Ride for the Roses staan drie doelstellingen centraal:
1. Onder de aandacht brengen dat beweging en gezond leven het risico op kanker helpen beperken.
2. Werven van fondsen ten behoeve van Kom op tegen Kanker. Het volledige inschrijvingsgeld gaat naar Kom op tegen Kanker.
3. Samen met anderen de emotionele kant van kanker delen. Veel deelnemers doen mee omdat iemand uit hun omgeving met kanker is geconfronteerd.

Niet alleen wielertoeristen zijn welkom voor de toch van 150 kilometer, voor families werd een tocht van 45 kilometer uitgestippeld. Op de dag van de Ride for the Roses kunnen liefhebbers in Bredene ook kennismaken met 'Nordic Walking':
www.ridefortheroses.be


Laatst bijgewerkt: augustus 2007

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram