Over depressie: Je kan anders

je-kan-anders-150.jpg

boeken-interviews Zelf werken aan je depressie
Machteloosheid is een van de kenmerken van depressieve patiënten. Toch illustreren dit boek en de bijbehorende cd met luister- en huiswerkopdrachten dat de patiënt niet gedoemd is om machteloos af te wachten tot hij beter wordt: op een heldere en praktische manier wordt uitgelegd hoe de patiënt zelf kan werken aan depressieve klachten via gedragstherapie en meditatie. Daarbij worden vele tips gegeven om hervallen te voorkomen en het leven zo kwaliteitsvol mogelijk te houden. De drie auteurs zijn werkzaam in het Centrum voor Angst- en Stemmingsstoornissen van het UZ Gent. INCLUSIEF CD

Wie zijn de auteurs?
Roland Rogiers (psycholoog en gedragstherapeut), Dirk Van den Abbeele (psychiater en psychotherapeut Kortdurende Oplossingsgerichte Therapie) en Johan Van de Putte (psycholoog, gedragstherapeut en tevens opgeleid in de mindfulness based cognitive therapy) werken alledrie in de Kliniek voor Angst- en Stemmingsstoornissen van het Universitair Ziekenhuis Gent.

Info

Je kan anders - R. Rogiers, D. van de Abbeele, J. Van de Putte - 120 blz - € 22,90 - ISBN: 9789086790104
Laatst bijgewerkt: juni 2007

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram