Campagne nieuwe gevaarsymbolen op chemische producten

camp-fed-overh-chem-prod-05-2018.jpg

nieuws

Elk jaar gebeuren in België nog meer dan 10.000 ongevallen met chemische producten. Daarom trekt de federale overheid in mei met een volledig ingerichte vrachtwagen (de “Federal Truck”) naar verschillende scholen in België om daar leerlingen van het beroeps- en technisch onderwijs te informeren over de nieuwe gevaarsymbolen en de veiligheidsmaatregelen. 

De federale overheidsdiensten Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal overleg en Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu willen de leerlingen van richtingen zoals bouw, houtbewerking, haarzorg/haartooi, land- en tuinbouw, automechanica… leren hoe ze gevaarlijke chemische producten veilig kunnen gebruiken om zo ongevallen te vermijden tijdens hun stages of op hun toekomstige werkplek.

https://www.health.belgium.be/nl/news/federale-overheid-leert-jongeren-veilig-omspringen-met-chemische-producten


Laatst bijgewerkt: mei 2018
Ga op 4 februari naar de bioscoop! Ga op 4 februari naar de bioscoop!
Stichting tegen Kanker

Want op Wereldkankerdag schenkt de bioscoopsector 1 euro van elke verkocht filmticket aan Stichting tegen Kanker. Dus rep je die dag met familie en vrienden naar de bioscoop!

Meer info

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram