Nieuwe betalende website inspireert jongvolwassenen tot leukere en lekkere seks

nieuws Of het nu gaat om hoe je moet pijpen of vingeren, hoe het missionaris standje werkt of hoe je de clitoris vindt – op www.hoehetmoet.be kunnen jongvolwassenen terecht voor praktische, expliciete, integere en realistische videocursussen. De site mikt op 18- tot 25 jarigen die leuke en lekkere seks willen. Op de website vinden ze respectvolle videocursussen waarop alles in detail wordt getoond. Zonder gêne en met emotie.

De website bestaat uit een homepage waar je een demofilm kan bekijken. Daarna kan je kiezen uit 19 losse cursussen of een pakket speciaal voor vrouwen of mannen (elk pakket bestaat weer uit 14 losse cursussen). Een losse cursus duurt gemiddeld 4 minuten. Een losse cursus kost € 2. Een pakket kost € 9,95 . Je kan een cursus of pakket voor jezelf kopen, maar ook cadeau geven aan iemand anders. Je kan betalen met je gsm of met je bankkaart.
De website is een project van Stichting Foundation For Sexual Education


Laatst bijgewerkt: juli 2022
Hoe vitamine D snel en makkelijk op peil brengen? Hoe vitamine D snel en makkelijk op peil brengen?
Vista-life pharma

Onze vitamine D is op het laagste niveau in de winter en het voorjaar. Ontdek hoe vitamine D op peil te brengen en geniet van zijn weldaden.

Meer info

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram