Over zwangerschap: Zwanger van je eerste kind

boeken-interviews Dit boek, geschreven door een team van Ouders van Nu, is het derde uit een serie uitgaven over ouders en kinderen (na 'Omgaan met je kind' en 'De gezondheid van je kind'). Het onderwerp is de zwangerschap en bevalling van het eerste kind. Het geheel vormt een enorm overzichtelijk en uitgebreid handboek. Het boek is ingedeeld in delen die elk een thema behandelen, die op hun beurt zijn ingedeeld in hoofdstukken die betrekking hebben op een periode van de zwangerschap tot vlak na de bevalling. De informatie is op zeer overzichtelijke wijze ingedeeld, waarbij steeds rechts naast de tekst wordt aangegeven op welke periode deze betrekking heeft. Dit vergemakkelijkt het opzoeken. Alle denkbare interessante onderwerpen worden behandeld. Het geheel wordt geïllustreerd met een groot aantal voor zich sprekende tekeningen die verwijzen naar het bijbehorende onderwerp. Achterin bevinden zich een adressenlijst, een alfabetische trefwoordenlijst en bladzijden waarop men aantekeningen kan maken. Een aanrader voor iedere zwangere van een eerste kind.

Zwanger van je eerste kind - Schiet, M. - ISBN: 9043902276 - euro:23.98 - Uitgever: Tirion


Laatst bijgewerkt: november 2022
Ga op 4 februari naar de bioscoop! Ga op 4 februari naar de bioscoop!
Stichting tegen Kanker

Want op Wereldkankerdag schenkt de bioscoopsector 1 euro van elke verkocht filmticket aan Stichting tegen Kanker. Dus rep je die dag met familie en vrienden naar de bioscoop!

Meer info

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram