Vlaanderen Fietst

Laatst bijgewerkt: augustus 2019

nieuws In het weekend van 31 mei en 1 juni heeft de tweede editie van Vlaanderen Fietst plaats, een initiatief van Bloso en de Wielerbond Vlaanderen (WBV), in nauwe samenwerking met de gemeentelijke sportdiensten en de lokale wielerclubs.
Met dit sportief evenement willen de organisatoren in zoveel mogelijk Vlaamse gemeenten en steden en in Brussel mensen laten kennismaken met de wielersport in al zijn vormen. Met initiatieven zoals: bewegwijzerde fietstochten (over diverse afstanden), initiaties baanwielrennen (op de piste), themafietstochten, mountainbiketochten, leren fietsen voor kleuters en BMX-initiaties brengen, de lokale organisatoren de wielersport naar je toe.
De stad Torhout wordt het knooppunt voor deze tweede editie. Bloso organiseert samen met de stad Torhout op zaterdag 31 mei in het Sportcentrum Benny Vansteelant, Industrielaan 2 in Torhout een groot fietsfeest met een rijk en gevarieerd aanbod aan fietstochten, initiatie spinning en randanimatie voor jong en oud (klimmuur, swing bike, vertical bike, speleobox, initiatie inline-skate en hockey, ...). Als kers op de taart wordt op zondag 1 juni de eerste Memorial Benny Vansteelant georganiseerd. Een duatlonevenement waaraan zowel internationale toppers (ITU World Series 2008), recreanten als kids deelnemen. 
Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden. Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden.
Phonak

De impact van gehoorverlies op onze levenskwaliteit wordt vaak onderschat. Test vandaag nog jouw gehoor met de gratis online hoortest.

Test nu je gehoor...

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram