Nieuwe website over het prikkelbare darmsyndroom

123_darm_buik_pijn_vrouw_2019.jpg

nieuws

Het prikkelbare darmsyndroom (PDS) is een chronische gastro-intestinale aandoening met een belangrijke impact op de levenskwaliteit. Ongeveer 1 op 6 heeft PDS, dit maakt het een belangrijk probleem. Jammer genoeg is betrouwbare informatie niet altijd even eenvoudig te vinden. Daarom hebben dr. Kathleen Van Malderen en prof. dr. Heiko De Schepper (UZA), besloten om een website (https://www.ibsbelgium.org/) op te richten met wetenschappelijk onderbouwde informatie rond PDS. Er worden op regelmatige basis nieuwe artikels gepost met eenvoudige en beknopte informatie.

Patiënten gezocht voor studie over het prikkelbare darmsyndroom
Aan de Universiteit Antwerpen wordt continu onderzoek gevoerd naar PDS. Ze zoeken dan ook steeds nieuwe vrijwilligers voor onze studies. Op de website kan je steeds een actueel overzicht vinden van alle studies waarvoor ze nog patiënten zoeken.

Lees ook: Wat is het prikkelbare darm syndroom (PDS)?

Laatst bijgewerkt: juni 2020
Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden. Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden.
Phonak

De impact van gehoorverlies op onze levenskwaliteit wordt vaak onderschat. Test vandaag nog jouw gehoor met de gratis online hoortest.

Test nu je gehoor...

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram