Pearle Bril Plan: dé betaalbare service voor al jouw brilnoden

nieuws Pearle is jarig en trakteert met tot 40 % korting op een complete bril.

ad_brilplan3.png
Wie een bril draagt, weet dat een bril geregeld aan vervanging toe is. Een bril op sterkte brengt daardoor vaak heel wat kosten met zich mee. Als je daarnaast ook een zonnebril op sterkte nodig hebt én je bril weleens laat vallen of kwijtspeelt, betekent het corrigeren van je zicht al helemaal eindeloze rekeningen. Het Pearle Bril Plan is dé service voor al jouw brilnoden, zonder (eenmalige) hoge kosten.

Wat is het Pearle Bril Plan?

Het Pearle Bril Plan belooft áltijd een goed zicht en dat al vanaf 9,50 euro per maand (afhankelijk van welke monturen en glazen je kiest). Concreet krijgen leden van het Pearle Bril Plan elke twee jaar twee nieuwe monturen mét nieuwe glazen voor een scherp zicht. Als je zicht verandert, plaatst Pearle Opticiens namelijk helemaal gratis nieuwe glazen in je bril. En omdat een ongelukje soms in een klein hoekje schuilt, snelt het Pearle Bril Plan ook dan te hulp. Je krijgt namelijk een vervanging bij krassen, schade, verlies of diefstal van je bril.*

4 topkwaliteiten van het Pearle Bril Plan

Er zijn wel 40 goeie redenen om in te tekenen op het Pearle Bril Plan, maar omdat Pearle dit jaar 40 jaar bestaat, lichten we er hieronder alvast vier toe!

 1. Om de twee jaar twee nieuwe brillen
  Elke twee jaar mag je twee nieuwe monturen kiezen. Je kiest zelf of je gaat voor twee brillen of voor een gewone bril en een zonnebril of bijvoorbeeld een computerbril (die je ogen beschermt tegen schadelijk blauw licht) op sterkte. Zo blijft je zicht altijd optimaal en kan je ook om de twee jaar een mooi nieuw montuur kiezen. De oude brillen lever je telkens na twee jaar weer in bij Pearle. Zij krijgen dan een tweede leven en worden gedoneerd aan de OneSight EssilorLuxottica Foundation. Deze organisatie zet zich in om kansarme mensen over de hele wereld te helpen en hen te voorzien van goed zicht. 
 2. Nieuwe glazen als je sterkte verandert
  Als je sterkte verandert, vervangt Pearle helemaal gratis je glazen. Wist je dat ogen vaak na jarenlang stabiel te zijn gebleven toch plots veranderen? Veel mensen krijgen na hun 40ste last van een nieuwe zichtafwijking genaamd presbyopie. Door deze ouderdomsverziendheid neemt de kracht van de spieren in je ogen af, waardoor je moeilijker scherp kan stellen op korte afstand en steeds meer licht nodig hebt om goed te kunnen lezen. Dit gaat echter heel geleidelijk, waardoor je niet altijd doorhebt dat je zicht steeds waziger wordt. Dankzij het Pearle Bril Plan hoef je daarvoor geen nieuwe bril te betalen.
 3. Vervanging bij schade, verlies of diefstal
  En er is nog méér goed nieuws voor wie al zo gewend is aan z’n bril, dat ie hem weleens kwijtspeelt of laat vallen. Het Pearle Bril Plan vervangt allebei jouw brillen namelijk bij schade, verlies of diefstal.*
 4. Betaalbaar
  Tot slot is ook het kostenplaatje een mooi voordeel. Voor het Pearle Bril Plan betaal je een vast bedrag per maand. De kosten voor je nieuwe bril worden dus gespreid, waardoor je altijd verzekerd bent van scherp zicht. Een godsgeschenk voor wie af en toe worstelt met hoge maandelijkse uitgaven aan gas en elektriciteit, om maar iets te noemen. Het Pearle Bril Plan is bovendien een alles-in-één-service, waardoor je in normale omstandigheden geen extra kosten maakt. Zijn twee brillen onvoldoende voor jou? Geen probleem! Je krijgt met het Pearle Bril Plan ook nog eens 50 % korting op de 2e, 3e, 4e en 5e bril, zonnebril en computerbril op sterkte.

Pearle is 40 jaar, dat wordt gevierd met een korting tot 40 %

Pearle is dit jaar al 40 jaar lang dé partner voor kwalitatief advies voor alle soorten zichtoplossingen voor alle leeftijden. En omdat terugblikken niet in het Pearle-DNA zit, kijken ze liever vooruit. Wil je niet profiteren van alle voordelen van het Pearle Bril Plan, maar is jouw bril wél toe aan vervanging? Vier dan samen met Pearle haar 40-jarig bestaan met tot 40 % korting op je complete bril.

* Eigen bijdragen van toepassing.

bron: Ingezonden mededeling Pearle Opticiens

Laatst bijgewerkt: november 2023

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram