Stichting tegen Kanker zoekt initiatiefnemers voor organisatie “Levensloop”

nieuws Aan het einde van de zomer lanceert Stichting tegen Kanker haar nieuwe solidariteitsconcept Levensloop met een eerste editie op de terreinen van Tour & Taxis in Brussel, het Gaston Reiff complex in Eigenbrakel en Domein Speelhof in Sint-Truiden.
Stichting tegen Kanker lanceert een oproep aan lokale organisaties zoals sportclubs, gemeentebesturen, jeugdbewegingen … om samen “Levensloop” te organiseren. Levensloop is een solidariteits- en fondsenwervend evenement voor alle leeftijden, waar teams elkaar gedurende 24 uur aflossen bij het lopen en/of wandelen van een estafette rond een piste.

De plaatselijke intitiatiefnemers worden daarvoor door Stichting tegen Kanker met mensen en middelen begeleid: een coördinator van Stichting tegen Kanker is hun aanspreekpunt, ze krijgen hen een opleiding, draaiboeken en handleidingen, er is een constante uitwisseling van ervaringen met andere organisatoren, alles verloopt binnen een vast juridisch en financieel kader, enz.

Geïnteresseerden kunnen zich bij Stichting tegen Kanker aanmelden via het telefoonnummer 02 736 99 99 of mailen naar info@kanker.be.
Meer info: www.levensloop.be


Laatst bijgewerkt: augustus 2019

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram