Kom op tegen Kanker lanceert lijst met de beste gezondheidapps

123-smartphone-gsm-12-19.jpg

nieuws

Kom op tegen Kanker heeft onlangs een lijst gepubliceerd met vooral Nederlandstalige apps die jouw gezondheid ondersteunen en je helpen bij de zorg van een zieke. 

“De apps zijn geschikt voor mensen met of na kanker en hun naasten, maar ook voor andere (chronisch) zieken”, zo luidt het persbericht. Verwacht geen medische info, de apps richten zich naar het emotioneel en sociaal welzijn van gebruikers. Om te bepalen welke apps een vermelding verdienen, werd een adviesgroep opgesteld die bestaat uit patiënten en zorgverleners. Zij kennen elke app een score toe, nemen de beste op in de lijst en houden die ook up to date. Kom op tegen Kanker laat weten dat de adviesgroep steeds op zoek is naar mensen die apps willen testen. Wie zich graag kandidaat stelt, vindt meer info op deze pagina.

Een overzicht van de gezondheidapps vind je hier: www.allesoverkanker.be/apps.

Lees ook: Test-Aankoop waarschuwt voor de app Yuka

auteur: Sofie Van Rossom, gezondheidsjournalist
Laatst bijgewerkt: februari 2020
Vragen over kanker? Contacteer gratis Kankerinfo Vragen over kanker? Contacteer gratis Kankerinfo
Stichting tegen Kanker

Onze huisartsen, psychologen, sociaal assistenten en gespecialiseerde verpleegkundigen helpen je om antwoorden te vinden!

Contacteer gratis Kankerinfo

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram