Website over (online) gokken gelanceerd

logo-gokken-leuk.jpg

nieuws Het Nederlandse Trimbos-instituut lanceerde samen met het netwerk van verslavingszorginstellingen de website www.gokkeninfo.nl.

Gokkers, hun familie en vrienden en zorgprofessionals kunnen op de website informatie vinden over de risico’s van gokken en tips om deze risico’s te verkleinen. Ook kunt u uw gokgedrag testen. Voor naasten en professionals wordt aangegeven hoe ze problematisch gokken kunnen herkennen, wat ze als naaste of professional kunnen doen en hoe ze het gesprek kunnen aangaan met een problematische gokker.

Met www.gokkeninfo.nl hopen Trimbos en de verslavingszorginstellingen het aantal kansspelverslaafden laag te houden, ook na de eventuele wetswijziging. Alle informatie op de website is geplaatst in samenspraak met gokkers, naasten, verslavingszorg, kansspelaanbieders en het Centrum voor Verantwoord Spelen. Teksten op de website zijn vrij over te nemen door alle partijen die een bijdrage kunnen leveren in het voorkomen van een verslaving.
Ook op de website van de Vlaamse VAD vindt u uitgebreide informatie over gokken.

Laatst bijgewerkt: november 2016
Je Groeipakket via Infino? Kinderspel! Je Groeipakket via Infino? Kinderspel!
Infino

Jouw startbedrag en Groeipakket, tijdig en correct uitbetaald, zonder gedoe, mèt goed advies en duidelijke info? Dat kan bij Infino. Bovendien maak je de wereld zo nog een stukje duurzamer.

Vraag je startbedrag aan in 1, 2, 3!

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram