Nieuw online platform voor gezonde voeding kinderen

123-logo-gezondedrukte-05-17.jpg

nieuws www.gezondedrukte.be is een nieuwe online platform met handige tools, tips, advies en natuurlijk lekkere recepten voor actieve gezinnen met kinderen. www.gezondedrukte.be is een initiatief van vier moeders met voedingsexpertise en met een missie: lekker, gezond, haal- én betaalbaar elke dag koken voor het gezin.

Gezonde Drukte geeft concrete antwoorden op de dagelijkse vragen van moeders en vaders met kinderen zoals: “Wat geef je ‘s middags als alternatief voor boterhammen met choco? Iets lekkers gezond waar ik ‘s morgens geen uren tijd voor nodig heb, want dat houd ik het toch niet vol! Wat zijn gezonde snacks voor ‘on to go’, als je bijvoorbeeld een hele dag in de auto onderweg bent. Vaak heb ik vooraf geen tijd of zin om veel voor te bereiden. Waaraan herken ik dat producten effectief écht gezond zijn zonder me te laten misleiden door reclame. Mijn kind lust écht geen groenten. Hoe pak ik dat aan, ik kan toch niet altijd 2 aparte potjes koken?...”.

Het uitgangspunt van Gezonde Drukte is om deze vragen te beantwoorden met lekkere recepten met pure, verse, onbewerkte ingrediënten en veel seizoen groenten.
In de vaste rubriek ‘Food Talk’ worden de recepten toegelicht met concreet voedingsadvies over ondermeer de juiste verhouding tussen koolhydraten, groenten, vlees en vis.

De formule van Gezonde Drukte is een combinatie van eenvoudige, snelle en lekkere recepten met oog voor de juiste verhoudingen op het bord, een weekplanner die helpt om alles georganiseerd te krijgen en food talks die uitleggen wat gezond eten is. De initiatiefneemsters, waaronder een licentiate voedings- en dieetleer met jarenlange praktijkervaring en 2 voedingsconsulenten, zijn in de eerste plaats ervaringsdeskundigen.


Laatst bijgewerkt: mei 2017

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram