Over slaapstoornissen: Van slapeloosheid naar een gezonde slaap

boeken-interviews Je wilt slapen, maar het lukt niet. Je ligt uren te woelen in bed, je kunt slecht doorslapen of bent voor dag en dauw wakker. Herkenbaar? Niet kunnen slapen is een probleem dat voorkomt bij mensen van alle leeftijden: kinderen, jonge volwassenen, senioren en hoogbejaarden. Ernstige slaapstoornissen kunnen het lichamelijk en geestelijk functioneren zeer nadelig beïnvloeden. Daarom is het belangrijk te weten hoe je chronische slapeloosheid tegen kunt gaan. Met goede informatie en nuttige tips kom je al een heel eind ver.

Waarom hebben we onze slaap nodig? Kunnen we zonder dromen? Wat zijn de oorzaken van slapeloosheid? Welke geneesmiddelen bieden hulp? Of zijn er alternatieve, natuurlijke behandelingsmethodes? Dit boek geeft heldere antwoorden op deze en vele andere vragen.

Correcte gezondheidsinfo is belangrijk voor patiënten en hun omgeving. Inzicht in oorzaken, gevolgen en medische behandelingen vormt vaak de eerste stap in een goede aanpak van het gezondheidsprobleem.

Reeds verschenen in deze referentiereeks: Allergie, Cholesterol, Depressie, Diabetes, Hoge bloeddruk, Obesitas en overgewicht, Osteoporose, Chronische pijn en Maagklachten. De reeks kwam tot stand met medewerking van patiëntenorganisaties, huisartsen en specialisten ter zake.

Heldere en correcte informatie
Auteurs zijn huisartsen en specialisten
Geïllustreerd met schema’s, statistieken en didactische tekeningen.

Over slaapstoornissen: Van slapeloosheid naar een gezonde slaap - Dr. Egbert J. Klaassen -
Uitgeverij Davidsfonds/Leuven - ISBN 90 5826 322 3 - Richtprijs € 12,95 - Verkrijgbaar in de boekhandel


Laatst bijgewerkt: mei 2005

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram