Over een ondeugende gids voor een eeuwige jeugd: Het verboden recept

het-verboden-recept.jpg

boeken-interviews Vijftigers en zestigers hebben nog heel wat jaren te gaan, en liefst in een goede gezondheid. De gids “Het verboden recept” biedt een combinatie van gezondheid, voeding en genieten in een aantrekkelijke mix. Want het leven heeft ook na 55 nog heel wat te bieden.

Kennis verhogen en vaardigheden versterken
Vijfenvijftigplussers worden gemakkelijker geconfronteerd met allerlei gezondheidskwaaltjes. Om hier tegenin te gaan en zo lang mogelijk actief te kunnen blijven, neemt hun interesse voor het thema gezondheid toe.

Vijfenvijftigplussers hebben baat bij juiste en vooral ook praktische informatie, eerder dan zich in hun zoektocht naar “de eeuwige jeugd” te laten verleiden door het gebruik van twijfelachtige voedingssupplementen, allerhande dubieuze remedies en verjongingskuren die gevaarlijke neveneffecten kunnen hebben. Het verouderingsproces is een complex gegeven dat niet door één product of pil kan worden opgelost. Een goede voeding en voldoende beweging kunnen helpen voorkomen dat het verouderingsproces onnodig snel verloopt. Enkele kleine en eenvoudige aanpassingen in het dagdagelijkse leven zijn vaak al voldoende.

Een ondeugende gids

Leuke, spannende, gezonde en handige tips vormen de centrale boodschap van “Het verboden recept”. De tips voor een gezonde voeding zijn omlijst met ideeën voor een spannend en aangenaam leven. De zintuigen staan centraal. De "tone of voice" is exclusief, eigentijds, respectvol, stijlvol maar ook fris, ondeugend en sensueel. Een gezonde levenswijze wordt gekoppeld aan een energiek leven. De gids is doorspekt met lekkere recepten. De richtlijnen zijn gebaseerd op de aanbevelingen van het voedingsvoorlichtingsmodel “de voedingsdriehoek” (www.vig.be).


Laatst bijgewerkt: augustus 2019

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram