Over de andere kant van diabetes: Suiker werken

Laatst bijgewerkt: november 2006

boeken-interviews Een 'zoet' verhaal van Ronald Giphart, recepten van topkok Pierre Wind, een ontwerp van mode-vormgever Aziz en striptekeningen van Maaike Hartjes. Het zijn allemaal ingrediënten voor het beleefboek 'Suiker Werken' van actrice Izaira Kersten (37) en journaliste Maaike de Boer(28).

Kersten en De Boer hebben beiden type 1 diabetes, een aandoening die het dagelijks leven behoorlijk kan beïnvloeden. Medische informatie over diabetes is er te over. Maar een boek over de emotionele kant konden Kersten en De Boer niet vinden. Daarom produceerden ze 'Suiker Werken', een uniek boek met tekst, beeld en andere uitingsvormen. Het is bedoeld als hart onder de riem voor medediabeten, een 'oh, voelt dat zo' voor partners, familie, vrienden en kennissen en als uitleg voor onwetenden.

Het boek is opgedragen aan alle partners, dus ook aan die van Kersten en De Boer: acteur en regisseur Barry Atsma en vormgever Joram Helmer.
'Suiker Werken' is een uitgave van PS Media Producties en is financieel mede mogelijk gemaakt door het Diabetes Fonds.

Praktische info

'Suiker Werken' van actrice Izaira Kersten en journaliste Maaike de Boer - ISBN-10: 90-78611-01-4 / ISBN-13: 978-90-78611-01-1 - Uitgeverij PS Media - Het boek kost 17,50 Euro en is te bestellen via www.diabetesfonds.nl
Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden. Laat gehoorverlies je leven niet beïnvloeden.
Phonak

De impact van gehoorverlies op onze levenskwaliteit wordt vaak onderschat. Test vandaag nog jouw gehoor met de gratis online hoortest.

Test nu je gehoor...

Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
volgopfacebook

volgopinstagram