Over autisme: Mijn kind heeft autisme

mijn-kind-heeft-autisme.jpg

boeken-interviews Mijn kind heeft autisme
Gids voor ouders, leerkrachten en hulpverleners
Peter Vermeulen en Steven Degrieck

- Het basisboek over autisme van Peter Vermeulen en Steven Degrieck van Autisme Centraal, internationale autoriteiten op het vlak van autisme.
- In Vlaanderen lijdt 1 op 200 personen aan een vorm van autisme! Hoewel de stoornis vrij bekend is, is het moeilijk om in de jungle van de vele behandelingen van kinderen met autisme de bomen door het bos te zien.
- In dit boek bundelen de auteurs alles wat we vandaag weten over autisme bij kinderen. Mijn kind heeft autisme is het allesomvattende, toegankelijke basisboek over autisme, dat concrete antwoorden biedt op alle belangrijke vragen.
- Met een beschrijving van wat autisme is en hoe de stoornis werkt, maar vooral veel praktische tips
- Bestemd voor ouders, maar ook zeer bruikbaar voor leerkrachten en hulpverleners

Peter Vermeulen en Steven Degrieck
Dr. Peter Vermeulen en Steven Degrieck zijn internationale autoriteiten op het gebied van autisme. Zij werken als autismedeskundigen bij Autisme Centraal in Gent en geven vorming en advies aan dienstverleners, ouders, organisaties en personen met autisme. Ook verzorgen zij internationale workshops en lezingen. Beiden publiceerden meermaals over autisme. In deze basisgids hebben ze hun ervaring met het werken rond autisme gebundeld en voor een groot publiek beschikbaar gesteld.

Praktische info

Mijn kind heeft autisme - Peter Vermeulen en Steven Degrieck - ISBN : 90-209-6632-4 - Verkoopprijs : 19,95 EUR - uitgegeven vanaf 07-06-2006 - Aantal pagina's : 192 - Uitgeverij Lannoo


Laatst bijgewerkt: maart 2019

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram