Onderzoek over seksualiteit na kanker

nieuws Het expertisecentrum psychisch welzijn in de patiëntenzorg van de Karel de Grote-Hogeschool te Gent zoekt vrouwen die gynaecologische kanker hebben of doorgemaakt hebben voor een onderzoeksproject rond Seksualiteit bij gynaecologische kanker. Het doel hiervan is duidelijke informatie voor patiënten te ontwikkelen, via een website.

Via onderzoek wil men de volgende vragen beantwoorden: is er nood aan informatie rond seksualiteit voor, tijdens of na een behandeling voor gynaecologische kanker? Welke informatie wensen de patiënten en hun partners? Is het mogelijk om via een website mensen gepast te informeren en zo deels preventief te werken?

Meer info
http://www.kdg.be/onderzoek-en-consultancy/seksualiteit-bij-gynaecologische-kanker-een-studie-naar-de-seksualiteitsbel of telefonisch 0470/180230


Laatst bijgewerkt: juli 2022
RECONNECT, talent blijft, ook na kanker RECONNECT, talent blijft, ook na kanker
Stichting tegen Kanker

Er is te weinig aandacht voor de terugkeer naar het werk na kanker. Toch is het van groot belang dat werknemers hierbij worden ondersteund. Stichting tegen Kanker biedt daarom RECONNECT aan, een gratis online platform om HR managers of leidinggevenden te begeleiden tijdens het reïntegratietraject van een medewerker bij wie kanker werd vastgesteld.

Meer info

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram