Onderzoek over seksualiteit na kanker

nieuws Het expertisecentrum psychisch welzijn in de patiëntenzorg van de Karel de Grote-Hogeschool te Gent zoekt vrouwen die gynaecologische kanker hebben of doorgemaakt hebben voor een onderzoeksproject rond Seksualiteit bij gynaecologische kanker. Het doel hiervan is duidelijke informatie voor patiënten te ontwikkelen, via een website.

Via onderzoek wil men de volgende vragen beantwoorden: is er nood aan informatie rond seksualiteit voor, tijdens of na een behandeling voor gynaecologische kanker? Welke informatie wensen de patiënten en hun partners? Is het mogelijk om via een website mensen gepast te informeren en zo deels preventief te werken?

Meer info
http://www.kdg.be/onderzoek-en-consultancy/seksualiteit-bij-gynaecologische-kanker-een-studie-naar-de-seksualiteitsbel of telefonisch 0470/180230


Laatst bijgewerkt: juli 2022
Vragen over kanker? Contacteer gratis Kankerinfo Vragen over kanker? Contacteer gratis Kankerinfo
Stichting tegen Kanker

Onze huisartsen, psychologen, sociaal assistenten en gespecialiseerde verpleegkundigen helpen je om antwoorden te vinden!

Contacteer gratis Kankerinfo

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram