De week van het Hart

123-logo-week-wh-hart-VKF-09-18.jpg

nieuws

De Week van het Hart (24 – 28 september) is een initiatief van de Belgische Cardiologische Liga. Ter ere van de 50 ste verjaardag van de Belgische Cardiologische Liga zal de Belgian Heart Rhythm Association een campagne lanceren bestaande uit gratis hartritmetesten in zo veel mogelijk Belgische ziekenhuizen om de Belgische bevolking te sensibiliseren voor voorkamerfibrillatie (VKF).

Omdat nog te weinig Belgen vertrouwd zijn met VKF en een tijdige diagnose erg belangrijk is, zullen de testen in 3 shoppingcentra en in vele ziekenhuizen over heel het land plaatsvinden. Bovendien kunt u tips en indicaties krijgen over deze aandoening (of andere gelinkte problemen, afhankelijk van uw vragen) van zorgverleners die vrijwillig deelnemen aan deze sensibiliseringsactie.

De deelnemende ziekenhuizen zullen een gratis en volledig pijnloze test aanbieden, die erin bestaat uw hartritme te registreren gedurende 30 seconden, als een soort mini-elektrocardiogram (ECG).

Ook u kan hieraan deelnemen, door contact op te nemen met een deelnemend ziekenhuis in uw buurt.Laatst bijgewerkt: september 2018
Hoe vitamine D snel en makkelijk op peil brengen? Hoe vitamine D snel en makkelijk op peil brengen?
Vista-life pharma

Onze vitamine D is op het laagste niveau in de winter en het voorjaar. Ontdek hoe vitamine D op peil te brengen en geniet van zijn weldaden.

Meer info

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram