Incontinentieadvies op maat bij Goed thuiszorgwinkel

ad_incospecialist_2.jpg

nieuws

Incontinentie kan je leven ontregelen, maar hoeft dat niet te doen. Schaamte of vrees dat je aan levenskwaliteit moet inboeten zijn nergens voor nodig. Je kan met urineverlies nog voluit comfortabel leven. Voor elke gradatie urineverlies bestaan oplossingen en hulpmiddelen waarmee je urine en eventuele geuren volledig kan neutraliseren. Zodat je nog steeds de dingen kan doen die je graag doet, zonder blozen vrienden en familie kan ontmoeten en volop van het leven kan genieten. Startpunt om van je incontinentie geen taboe te maken: maak een afspraak bij een specialist incontinentiezorg bij Goed.
Goed is een zorgnetwerk dat in Vlaanderen ruim 50 thuiszorgwinkels, 90 apotheken en 70 hoorcentra telt. Onze (para)medische medewerkers en productspecialisten werken overkoepelend samen om alle klanten een oplossing te bieden die hen helpt om sterk in het leven te staan. Daarbij hebben zij oog en oor voor jouw persoonlijk verhaal, zodat ze je heel gericht kunnen helpen.

discreet zoeken naar de juiste oplossing

ad_Discrete zekerheid_Inco.jpg
Discretie is een sleutelwoord als je een afspraak maakt met een specialist incontinentiezorg bij Goed. In een aparte ruimte in een van onze vestigingen krijg je de tijd om je verhaal te vertellen. Zo komt onze specialist te weten of je een lichte of zware vorm van incontinentie hebt, of je in het verleden al materiaal hebt uitgeprobeerd, of je vooral overdag of ’s nachts hulp nodig hebt … Met die informatie gaan we daarna aan de slag. Je krijgt gratis stalen mee die je rustig kan uitproberen, en tips en advies die helpen om zo weinig mogelijk hinder te ondervinden van je incontinentie. Zo krijg je ook een antwoord op heel specifieke vragen zoals de invloed van je voeding op je incontinentie, of welke extra voorzorgsmaatregelen je kan nemen als je op vakantie gaat naar het buitenland.
Ook als mantelzorger kan je bij onze specialisten incontinentiezorg terecht voor een antwoord op al je vragen. Samen met jou kiezen we de meest passende oplossing. Op die manier verhoogt zowel jouw comfort als dat van de persoon voor wie je zorgt.
Even kennismaken? Maak eenvoudig online je afspraak, bel naar 03 205 69 29 of kom eens langs in een Goed thuiszorgwinkel in je buurt.

uitgebreid assortiment

ad_incospecialist_1.jpg
Ook hier is Goed jouw ideale aanspreekpunt. Je vindt bij Goed ook een heel uitgebreid gamma incontinentiemateriaal van leveranciers als TENA en iD. Ons assortiment bevat verbanden en broekjes voor druppelverlies, lichte vormen van incontinentie en zwaardere vormen van urineverlies. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je kiest voor incontinentiemateriaal dat niet bij je past. Daarnaast hebben wij in ons gamma ook aandacht voor oplossingen als bekkenbodemtrainers en condoomkatheters.

  • CM-leden genieten 30% korting bij alle aankopen van wegwerpincontinentiemateriaal. De korting wordt direct aan de kassa of in onze webshop verrekend.

gemakkelijke thuislevering

ad_Discrete zekerheid_Inco_light.jpg
Bestel bij Goed heel eenvoudig je incontinentiemateriaal via onze webshop. Nog eenvoudiger is om te kiezen voor onze maandservice. Eens je weet welk incontinentiemateriaal je gebruikt, kan je dat via een abonnementsformule laten leveren. Je kiest zelf op welke dag je de levering thuis wil krijgen, en ook de frequentie bepaal je zelf. Je kan de service ook zonder kosten stopzetten of pauzeren, en de leverdatum of de inhoud van je bestelling aanpassen. Zo hoef jij of iemand anders voor jou niet meer speciaal naar een Goed thuiszorgwinkel te komen: je bent altijd zeker dat je bestelling op tijd bij jou is. Meer info hierover lees je hier.

Meer weten over Goed en onze aanpak rond incontinentie?

  • Surf naar onze website voor tips en advies bij alle soorten incontinentie.
  • Wil je vooraf al even weten welk incontinentiemateriaal bij jou past? Vraag gratis je stalen aan via onze webshop.
  • Je kan online ook onze incontinentiegidsen aanvragen: voor licht urineverlies en zwaarder urineverlies zowel bij mannen als vrouwen en voor incontinentie bij kinderen. Ook voor mantelzorgers hebben we een handige gids waarin we tonen hoe je incontinentiemateriaal eenvoudig kan aanleggen.

bron: Ingezonden mededeling Goed thuiszorgwinkel

Laatst bijgewerkt: mei 2023

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram