Over afscheid: Afscheid van moeder. Als sterven een stuk leven wordt

afscheid-van-moeder.jpg

boeken-interviews Het boek van Manu Keirse: Afscheid van moeder. Als sterven een stuk leven wordt (ISBN 90 209 5629 9, euro 15,95, 180 blz.) beschrijft de persoonlijke ervaringen van de auteur tijdens de tien maanden durende strijd van zijn moeder tegen borstkanker. Sinds de eerste editie ruim tien jaar geleden op de markt kwam, heeft het boek vele tienduizenden lezers geholpen hun gevoelens en ervaringen te ordenen en beter te leren begrijpen.
Elk uur verliezen in België en in Nederland 125 mensen een ouder: dit is zeker een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven

Manu Keirse weet door zijn serene manier van omgaan met de dood mensen nieuwe levenskracht te geven. Door de nieuwe lay-out zal het boek weer vele mensen aanspreken die te maken krijgen met ziekte en verlies.

Manu Keirse: Afscheid van moeder. Als sterven een stuk leven wordt - Uigeverij Lannoo - (ISBN 90 209 5629 9, ¬ 15,95, 180 blz.)


Laatst bijgewerkt: februari 2004

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram