App Allergy Track helpt allergiepatiënten

nieuws In samenwerking met de «Europese Federatie van Astma en Allergieverenigingen» (EFA), stelt Stallergenes, die sublinguale immunotherapie van allergie produceertt, gratis een app voor smartphone of tablet ter beschikking van de betrokken patiënten.

Met “Allergy Track” kunnen de patiënten, die ofwel allergisch zijn voor pollen (grassen en bomen) ofwel voor de huisstofmijt, altijd en overal evalueren hoe zwaar hun levenskwaliteit wordt aangevreten en meteen interactief leren hoe ze optimaal hun behandeling kunnen bijsturen.

Met Allergy Track kunt u:
• EEN ALLERGISCHE EPISODE MELDEN en de intensiteit en de frequentie van de symptomen daarvan evalueren.
• DE IMPACT VAN UW ALLERGIE METEN op het werk, op school en op uw dagelijkse bezigheden door een officiële vragenlijst over allergieën in te vullen (vragenlijst over de productiviteit op het werk en de impact op het dagelijkse leven).
• UW KALENDER RAADPLEGEN om de evolutie van je gezondheidstoestand te beoordelen en de resultaten te delen met je arts.

Allergy Track biedt ook de mogelijkheid om "WAARSCHUWINGEN" te programmeren die u verwittigen bij aanvang van de verschillende pollenseizoenen en de verspreidingsperiode van de mijtachtigen. In de informatiefiches vinden allergiepatiënten verder tips om hun blootstelling aan de allergenen zo veel mogelijk te reduceren en hun symptomen beter onder controle te houden.

Je kunt de Allergy Track-app downloaden via Apple Store en via Google Play.


Laatst bijgewerkt: juli 2022

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram