Handleiding helpt amateurfietsers doelen te bereiken

nieuws Experts van naam en faam brengen de complete handleiding uit om fietsers te helpen goed voorbereid aan een tocht te verschijnen. Sportzorg.nl, de voorlichtingssite van de Nederlandse Vereniging voor Sportgeneeskunde, heeft in samenwerking met diverse experts op het gebied van wielrennen informatie verzameld waarin alle facetten van de voorbereiding op prestatietochten aan bod komen. De groep experts bestaat uit sportartsen, mental coaches, wielrenners van diverse niveaus, bewegingswetenschappers en trainers/coaches. Resultaat is het 36-pagina’s tellende boekje “Hoe bereid ik me voor. De complete handleiding voor wielrenners met een doel”.

In vijf hoofdstukken worden alle aspecten van de voorbereiding op een tocht belicht. Van fietsuitrusting naar doelgerichte training, van verantwoorde voeding naar de juiste ‘mindset’.
Het boekje kost € 5,00 (inclusief verzendkosten). Om te bestellen stuurt u een mail met uw gegevens naar info@sportzorg.nl.

Laatst bijgewerkt: juli 2022

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram