Kabeljauw in de oven met kerstomaat, olijven en gestoofde venkel

Laatst bijgewerkt: november 2018
123-HD-kabeljauw-tomaten-07-18.jpg

recepten

Ingrediënten
600 g kabeljauwfilet, olijfolie, 1 bakje zoete (tros)kerstomaten, een paar olijven (optioneel), peper en fleur de sel, een paar pankoschilfers of broodkruimels, Philadelphia light kaas met kruiden of paprika, 1 venkelknol.

Bereiding
- Laat de oven voorverwarmen op 180 °C.
- Strijk ondertussen een ovenschotel in met de olijfolie, schik de visfilets erop en vul de gaatjes met tomaat en olijf.
- Doe wat peper en zout op de filets en smeer ze royaal in met de light kaas. Strooi er nog een paar pankoschilfers op voor een knapperig korstje. Laat de vis een half uurtje garen in de oven.
- Snij ondertussen de venkel in reepjes, spoel ze, dep ze droog en bak ze beetgaar in wat olijfolie. Kruid met peper en fleur de sel. Hou de uiteinden van de venkel voor een soepbereiding.

zie ook artikel : Vijf kilo minder in vijf weken – dag 4, 5, 6 en 7

5kg5weken02.jpg
Uit het boek '5 kilo minder in 5 weken' van Hilde Deweer in samenwerking met gezondheid.be.

Uitgegeven door WPG, Antwerpen.

Verkoopprijs: 12, 99 euro 128 pagina's - ISBN 978 90 2233378 5


bron: Hilde Deweer, lifestyleredactrice
verschenen op : 30/08/2018 , bijgewerkt op 19/11/2018
pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt