Recept: zoete puntpaprika’s uit de oven met mozzarella en tomaat

GEVULDE ZOETE PUNTPAPRIKA-2301 copy.jpg

recepten Zoete puntpaprika’s uit de oven met mozzarella en tomaat. Een licht en lekker bijgerechtje van Sandra Bekkari, uit haar boek Nooit Meer Diëten.

2 porties
30 minuten

Ingrediënten

  •  2 grote puntpaprika's
  • olijfolie
  • 200 g mozarella, in stukjes
  • 8 gele kerstomaatjes, in vier
  • 8 rode kerstomaatjes, in vier
  • zwarte peper
  • snuifje zeezout (of fleur de sel)
  • verse basilicum
  • pijnboompitjes
  • gemengde salade
  • balsamico

Bereiding

GEVULDE ZOETE PUNTPAPRIKA-645 copy.jpg
Verwarm de oven voor op 180° C.
Halveer de paprika's en verwijder de pitjes.
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Strijk de paprika's in met olijfolie (makkelijkst met olijfoliespray). Leg ze op de bakplaat en vul ze met de mozzarella en tomaat.


nooit meer dieten 1.jpg

www.nooitmeerdiëten.be

www.sanamethode.be



Laatst bijgewerkt: maart 2023

Artikels over gezondheid in je mailbox? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book met gezonde ontbijtrecepten.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Roularta Media Group NV.
volgopfacebook

volgopinstagram